Kézműves Lufiboxok

9 990 Ft12 990 Ft

Igazán különleges és egyedi élmény-ajándék. Kiszemelted egy 50×50-es, vagy egy óriási, 60×60-as barna színū (kraft karton) dobozzal lepjük meg, amelyben a feliratos lufi és az üdvözlőkártya mellett (ha kéred) akár más ajándékoknak is marad hely. A dobozt egyedileg terveztük úgy, hogy a meglepetés a lehető legnagyobb legyen.

A tetőt leemelve, a doboz oldalai is lenyílnak, az egyedi óriáslufi pedig a magasba emelkedik. Lufisúlyt kötöttünk az aljára, úgyhogy nem fog elrepülni a meglepetés! A lufi egyedi felirata és az üdvözlőkártya is az általad kiválasztott színhez és stílushoz igazodik. Sőt! Van még egy jó hírünk! Ez a lufi akár több hétig is lebeg, hosszantartó élményt okozva ezáltal. Ez az egyik kedvencünk!

Ha az általad választott színt nem találnád meg a felsorolásban, ne csüggedj! Írd meg nekünk az „Ajándékozott neve” mezőben a vágyott színösszeállítást is (maximum 3 szín), és örömmel elkészítjük Neked.

Fontos!
– A hőmérséklet-változás miatt a lufi szövege ráncosodhat (nappal a meleg kocsi, éjjel a hideg depó). Ha sziluettet kérsz a lufira, számolj vele, hogy légbuborékok keletkezhetnek a lufi felülete, és a fólia között, így a ráncosodás elkerülhetetlen.
– A felfújt léggömböket optimális esetben több napig, de akár több hétig is változatlan állapotukban maradnak meg. Ahhoz azonban, hogy az ajándékozott is az eredeti állapotában kapja meg a terméket, érdemes úgy számolni, hogy az ajándékozás és a szállítás időpontja minél közelebb legyen egymáshoz.
– A léggömb egy kényes termék, így tûző napra, vagy a mínuszokba nem ajánljuk!

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Kérünk, a rendelés véglegesítése előtt olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket.

A Kézműves Lufiboxok doboza barna színű, a környezettudatosság jegyében már kraft kartonnal dolgozunk. A dobozokat a Facebook oldalunkon a „Kézműves Lufiboxok” albumban, az utolsó feltöltéseink között meg tudjátok nézni.

Számolj vele, hogy mivel kézműves termékről van szó, előfordulhat készlethiány, ez esetben mindig felvesszük Veled a kapcsolatot.
Héliumos lufijainknál és töltött lufijainknál körülbelül 3-4 napos átfutással kell számolnod, ezt vedd figyelembe, ha azt szeretnéd, hogy pontosan kapja meg a csomagot az ünnepelt. Ha a megrendelés az adott napon 17:00-ig beérkezik, a csomagot mi már másnap indítani tudjuk, és azt a GLS futárszolgálat általában a megrendelést követő harmadik nap kiszállítja, de előfordult már, hogy csak a negyedik napon érkezett meg a csomag a megrendelőhőz a futárszolgálat terheltségétől függően. Fontos tehát, hogy a Lufiboxok esetén a szállítási időpontot egyeztessék velünk, és a futárszolgálattal történő küldés esetén a GLS felületén azt ne módosítsák, mert a héliumos lufi kényes termék, és a DPD depójában törtenő várakozásért, az esetleges sérülésekért vagy a szállítás elhúzódása esetén a lufit ért hőmérsékletváltozásokért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékeket úgy csomagoljuk be, hogy a szállítás során ne sérülhessenek meg, ugyanakkor azt javasoljuk, hogy átadás előtt győződjenek meg a termék állapotáról. Pénteki felvétellel csak Boomboxot tudunk küldeni, mert a termék a GLS depójában tölti a hétvégét!

Egyedi időpontban történő szállításhoz vásárlás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk egyedi ajánlat alapján akár percre pontosan is a megadott helyszínre szállítja Neked a dobozt!

További információk

Méret

50×50, 60×60

Szín

Burgundy/arany, Ibolyalila/menta/arany, Rozéarany/rózsaszín/fehér, Kék-arany, Fekete/arany, Ibolyalila/rózsaszín/ezüst, Szerelem piros

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kézműves Lufiboxok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük