Luficsokor

10 Ft

Szeretjük a látványos dolgokat, és ha eddig még nem derült volna ki, nagyon szeretjük a lufikat is. 🙂

Ez hívta életre a luficsokor dobozunkat, ráadásul hat színnel készültünk, hogy kiválaszthasd, melyiket ajándékoznád legszívesebben szerettednek. Hisz tudod, egy ajándék annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották.

Cikkszám: box006 Kategória:

Leírás

Fontos! A felfújt léggömböket optimális esetben több napig, de akár több hétig is változatlan állapotukban maradnak meg. Ahhoz azonban, hogy az ajándékozott is az eredeti állapotában kapja meg a terméket, érdemes úgy számolni, hogy az ajándékozás és a szállítás időpontja minél közelebb legyen egymáshoz.

Egyedi időpontban történő szállításhoz vásárlás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk egyedi ajánlat alapján akár percre pontosan is a megadott helyszínre szállítja Neked a dobozt!

További információk

Mi legyen a dobozban?

Kétszínű luficsomag (szív és csillag), Háromszínű luficsomag (kúp, szív és csillag)

Milyen színekben?

Fekete-piros, arany-fekete, Fekete-ezüst, Fekete-fehér, pink-fekete, Piros-arany, Piros-fehér, Pink-fehér, Pink-ezüst, Ezust-piros, Ezust-fehér, Rose gold-fehér, Arany-fehér, Fekete-pink-ezüst, Fekete-fehér-arany, Fekete-feher-piros, Pink-feher-ezust, Pink-fehér-rose gold, Pink-türkiz-fehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Luficsokor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük