Box 2 Esküvői box

2 490 Ft

Kis dobozok a Nagy Napra! Ha az esküvõd tervezed, és valami különlegesebbel lepnéd meg a meghívottakat, jó helyen jársz! Ha igazán ötletes esküvõi meghívót küldenél, válassz Boomboxaink közül, de nézd csak: Új, kifejezetten esküvõkre tervezett dobozunkkal 3 lehetõségre csaphatsz le egyszerre! A 3in1 dobozkát az asztalra vagy a székekre teheted, mindegyik felett egy-egy kis lufi fog lebegni, amelyre a meghívott nevét írjuk.

A dobozka egyben köszönõajándék is, sőt még a násznépnek szánt sütit is belerejtheted. A tökéletest több színvilágból választhatod ki, és természetesen üdvözlõkártyát is adunk mellé, amelyre akár a menüt is ráírjuk Neked. Ha már az esküvõi boxunknál jársz, a nagysikerű töltött lufijainkat se felejtsd el! Õket sem akartuk kihagyni a buliból, így két változatban is elkészítettük. Akár a fõasztalotok dísze is lehet, de ajándékként is adható az ifjú párnak.

Kategória:

Leírás

Fontos! A felfújt léggömböket optimális esetben több napig, de akár több hétig is változatlan állapotukban maradnak meg. Ahhoz azonban, hogy az ajándékozott is az eredeti állapotában kapja meg a terméket, érdemes úgy számolni, hogy az ajándékozás és a szállítás időpontja minél közelebb legyen egymáshoz.

Egyedi időpontban történő szállításhoz vásárlás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk egyedi ajánlat alapján akár percre pontosan is a megadott helyszínre szállítja Neked a dobozt!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Box 2 Esküvői box” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük