SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁSI MÓDJAINK

  • GLS futárszolgálat
  • Személyes átvétel Balatonfüreden lehetséges, elõzetes egyeztetést követõen.

FIZETÉS ÉS ÁTVÉTEL

A küldemények futárszolgálattal történő kézbesítése GLS házhozszállítással történik. A szállítási költség online - barion - fizetés, és a kisebb Lufibox esetén 2.290 Ft. A nagyobbik Lufiboxot 2.990 Ft-ért tudjuk szállítatni, a mérete miatt. A weboldalon feltüntetett szállítási díjaink Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban.

Személyes átvételt Balatonfüreden tudunk biztosítani.

A szállítási idő, a visszaigazolásunkat követően 3-5 munkanap. Amennyiben a megrendelt kézműves termék nincs készleten, annak elkészítési idejéről pontos tájékoztatást adunk visszaigazoló levelünkben.

FONTOS TUDNI

Bizonyos termékeink (Babyboom lufibox, Esküvõs box) esetén futárszolgálatunk lufidobozainkat adott idõpontban, adott helyszínre szállítja.

Fontos tudni, hogy a felfújt léggömbök optimális esetben több napig, de akár több hétig is változatlan állapotukban maradnak meg. Ahhoz azonban, hogy az ajándékozott is az eredeti állapotában kapja meg a terméket, érdemes úgy számolni, hogy az ajándékozás és a szállítás időpontja minél közelebb legyen egymáshoz. A termékeket úgy csomagoljuk be, hogy lehetőleg a szállítás során ne sérülhessenek meg. Azért, hogy a meglepetés élménye a lehetõ legnagyobb legyen, különleges dobozokat készítettünk termékeinknek, amiket természetesen a lehetõ legnagyobb gondossággal óvunk a szállítás soran fellépõ veszélyektõl. Nagyon figyelünk tehát a csomagolásra (is), így annak érdekében hogy az ajándékozott elé már csak a különleges dobozunk kerülhessen, az ajándékozónak is adunk egy kis feladatot a csomag átadása elõtt. 🙂 Ez alatt a fólia, és az élvédõk eltávolítását értjük, ezt semmiképpen sem bíznánk az Ünnepeltre. Ráadásul így lehetõség is terem arra, hogy a dobozba saját ajándékot is elhelyezzenek annak átadása elõtt.