GYIK

A BALLOONBOX TERMÉKEIVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

MIBŐL ÁLL A LUFIBOX TERMÉKETEK, ÉS MILYEN MÉRETBEN ELÉRHETŐ?
Lufiboxainkat két méretben rendelheted meg, mindegyik dobozban a feliratos lufit, néhány kisebb lufit, és üdvözlőkártyát találsz. Ha rejtenél még valamit a dobozba az ünnepeltnek, annak is marad hely! Dobozaink mindegyik oldala lenyílik, amint leemelik a tetejét, így garantált lesz a meglepetés! S-es dobozunkban egy kb. 40-45 cm-es sok-sok tollal és sokféle konfettivel megtöltött lufi bújik meg, színben hozzáillõ lufilánc és lufisúly kíséretében! M-es különleges dobozunkban a legnagyobb méretû (kb.50-55 cm-es) lufink pihen, melyet tollal, konfettivel, kisebb színben passzoló lufikkal színesítûnk, no meg itt sem felejtjük el a lufisúlyt, és a masnit sem.

HA LUFIBOXOT SZERETNÉK RENDELNI, ELDÖNTHETEM ÉN, HOGY MI LEGYEN A LUFIBAN?
Van arra lehetõség, hogy figyelembe vegyük a megrendelõ kérését, írj nekünk, hogy segíthessünk.

VAN LEHETŐSÉG EGYEDI MEGRENDELÉSRE, HA AZ ESKÜVŐMRE LUFIBOXOS LUFIT SZERETNÉK RENDELNI, DE A DOBOZRA NINCS SZÜKSÉGEM?
Igen, szívesen készítünk esküvõkre is lufikat. Ilyenkor a 25 cm-es, és 45 cm-es áttetszõ, heliumos lufijainkat szoktuk vinni, az esküvõ színeivel harmonizáló toll belsõkkel, és egyedi feliratokkal.
Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi ajánlatot adhassunk!

MIT TARTALMAZNAK A MEGLEPETÉS BOX TERMÉKEI?
A Meglepetés box lufija egy speciális lufi, ami lehetõvé teszi, hogy egyedi, kézmûves termékeket rejtsünk bele. Két terméket álmodtunk meg, az egyik egy kb. 50 cm-es babát rejtõ lufi, a másikban pedig egy kb. 45cm-es mackó lakik. A babák és a mackók körül (a lufin belül) sok-sok kisebb lufi is elfér még, hiszen imádjuk õket! A Meglepetés box termékeit az 50 cm-es dobozunkban küldjük, néhány apró lufi, térkitöltõ, és üdvözlõkártya társaságában.

A MEGLEPETÉS BOX BABÁI ÉS MACKÓI KÉRHETŐK HÉLIUMOS LUFIVAL IS, VAGY LUFI NÉLKÜL?
Nem! A töltött termékeink speciális lufiba, speciális töltéssel kerülnek bele, így azt kizárólag levegõvel tudjuk tölteni, és kizárólag lufiban vásárolhatók meg.

A MEGLEPETÉS BOX LUFIJA MEDDIG ŐRZI MEG A FORMÁJÁT?
A speciális lufik nagyon sokáig, akár több hétig is megõrizhetik a formájukat. Ha egy késõbbi idõpontban szeretnéd átadni a lufiba töltött csodáinkat, ez az idõ még növelhetõ is, csak arra kérünk, hogy hagyd a terméket a lezárt dobozban, hogy ne érje fény. Így a lufik akár egy hónapig is megõrzik kinézetüket.

A MEGLEPETÉS BOX BABÁI ÉS MACKÓI KÉSZLETEN VANNAK, VAGY VÁRNI KELL RÁJUK?
Nem kell rájuk várni, a feltöltött termékeket 1-2 napos határidõvel tudjuk is küldeni. De mindenbõl csak 1 db van, úgyhogy érdemes hamar lecsapni a Neked tetszõ kiszemeltekre.

MI AZ A BOOMBOX, ÉS MILYEN ALKALMAKRA KÉRHETŐEK?
Ez az egyik legsokoldalúbb termékünk, aminek a felhasználásához csak a képzelet szab határt, vagy az se? Rejtettünk már bele csokit, pálinkát, jeggyûrût, ékszert, esküvõi meghívót, ajándékutalványt, koncertjegyet, sok-sok QR kódot, és temérdek mennyiségû poénos mondatot! Boomboxxal kértek már nõket feleségül, és pasikat férjjül (tényleg!), jelentettek be babavárást, vagy kértek fizetésemelést! De a kedvencünk, amikor egy feleség így jelezte a férjének, hogy kimenõt adott magának aznap estére, de rá is gondolt, tele a hûtõ sörrel. Közeleg a karácsony, mi pedig a cégvezetõk válláról is levesszük a terhet, ha a dolgozóik karacsonyi ajándékain törik a fejüket! De készülünk még karácsonyi színekkel a legkisebbek óvó,-tanítónõinek is.

MÁS SZÍNBEN IS KÉRHETŐ BOOMBOX?
Írd meg nekünk, hogy mire gondoltál, és igyekszünk megvalósítani!

MILYEN HATÁRIDŐVEL TUDJÁTOK KÜLDENI A BOOMBOXOKAT?
Gyors határidõvel dolgozunk, a megrendelést követõ másnap már postázni is tudjuk! Természetesen ez egy nagyobb megrendelésszám esetén módosulhat, hiszen a Boomboxokat az utolsó kézmozdulatig a Balloonbox csapata készíti.

MIT TARTALMAZ A BABYBOOM BOX?
Két Babyboom boxot álmodtunk meg. Az egyik egy kék vagy rózsaszín lufival és konfettivel töltött óriás héliumos lufi, mely a tőlünk megszokott egyedi köntösben, egy óriási „robbanó“ dobozban érkezik, a pár pedig egy üdvözlőkártyát, és még pár lufit is talál a dobozban, nomeg két tűt, hogy az élményben az apa és anya is osztozhasson. A másik box (Babyboom luficsokor) esetén két 60 cm-es „robbanó“ dobozt küldünk, 8-8 héliumos, színes lufival, és a 16 lufi közül csak az egyikben rejlik a mindent eláruló kék vagy pink konfetti kavalkád. Az, hogy éppen kinél bukkannak fel a konfettik, a véletlenre van bízva. Természetesen itt is jár az üdvözlõkártya, és néhány kis lufi a doboz aljára. A Babyboom luficsokrot adott idõre házhoz is szállítjuk!

A BABYBOOM BOXOKAT MENNYI IDŐVEL ELŐTTE ÉRDEMES MEGRENDELNI?
Az óriás fekete latex lufink bár tovább lebeg, mint egy hagyományos latex lufi, illetve speciális zselével is kezeljük, a szállítás miatt mindig azt javasoljuk, hogy aznap pukkasszátok ki, amikor Hozzátok megérkezett. Ha videó készül az eseményrõl, vagy egy összejövetelre szánjátok, mindig kalkuláljátok bele a szállítási idõt is.
Így azt szoktuk kérni az óriás fekete babyboom lufit megrendelõ vásárlóinktól, hogy vásárlás után vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a legoptimálisabb szállítási napot. A babyboom luficsokor esetén vállaljuk a termék adott idõpontra történõ kiszállítását, annak terjedelmes mérete miatt.

A BABYBOOM LUFICSOKOR ESETÉN 8 KÜLÖNBÖZŐ SZÍNT KÜLDTÖK, TUDOK EZEN MÓDOSÍTANI?
Igen, ha például Ti csak arany-rose gold-fekete színbõl szeretnétek a 8-8 színt, azt is megoldjuk.

MIT TARTALMAZ A HABRÓZSA BOX?
A habrózsa boxoknál macik, vagy szív közül tudsz választani, amit természetesen itt is lufival (rajta pedig a vallomásoddal) álmodtunk meg, hiszen a lufiból sose elég! A dobozba itt is rejtünk kisebb lufikat és üdvözlõkártyát is.

A HABRÓZSA BOXOKNÁL EGYEDI RENDELÉSEKET IS FELVESZTEK?
Ha más színt (vagy esetleg formát) szeretnél, írj nekünk, és biztosan segíteni tudunk. De arra is van lehetõség, hogy lufi nélkül kérd, ebben az esetben egy 30 cm-es, ugyancsak „robbanó“ dobozban (kisebb lufikkal, és üdvözlõkártyával küldjük)!

MEKKORA DOBOZBAN ÉS LUFIVAL ÉRKEZIK A HABRÓZSA MACI?
Ahogy mi, úgy a macink is lufiimádó, így minden habrózsás termékünk kb. 25 cm-es lufival, rajta pedig az egyedi üzeneteddel érkezik, 50 cm-es dobozban.

MIT TARTALMAZ AZ ESKÜVŐS BOX?
Készítettünk egy kifejezetten esküvõkre tervezett, több lehetõséget is magába rejtõ lufidobozt. A 16 cm-es dobozt az asztalra, vagy a székre teheted, mindegyik felett egy-egy tollal töltött lufi lebeg, amelyre a meghívott vendég nevét írjuk. A dobozka egyben köszönõajándék is, sőt még a násznépnek szánt sütit is bele lehet rejteni. A csomagban üdvözlõkártyát is találsz, amelyre ha kéritek, a menüt vagy az este fõbb programpontjait is ráírjuk.

VAN MÉG OLYAN TERMÉKETEK, AMIT AJÁNLANÁTOK ESKÜVŐRE?
Naná, persze, hogy van!
- Vehetsz Boomboxot lánykéréshez, vagy esküvõi meghívóként.
- A Meglepetés box maci és babapárjai csücsülhetnek a fõasztalodnál díszként, de akár esküvõi ajándékként is kérheted, vagy viheted õket!
- Lufiboxot is választhatsz, kifejezetten esküvõkre szánt méretekben (25 cm-es, és 45 cm-es áttetszõ, heliumos lufijainkat szoktuk vinni, az esküvõ színeivel harmonizáló toll belsõkkel, és egyedi feliratokkal).
- A Habrózsa boxunk bármelyik mackója is díszítheti a süteményes asztalt, sõt még tanácsokkal is szívesen ellátjuk a násznépet, pl.: „Falj fel!“

MILYEN HATÁRIDŐVEL DOLGOZTOK AZ ESKÜVŐS BOX KAPCSÁN?
Ez minden esetben az esküvõ létszámától függ, mindenesetre az az optimális, ha a megrendelés az esküvõ pontos dátuma elõtt 1 héttel beérkezik.

HOGYAN ÉRKEZNEK MEG AZ ESKÜVŐS BOXOK AZ ESKÜVŐ HELYSZÍNÉRE?
Az esküvõ napjának délelõttjén szállítjuk ki a kért mennyiségû dobozt a helyszínre.

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

MENNYI IDEIG LEBEGNEK A HÉLIUMOS LUFIK?
A luficsokraink, valamint a lufiboxok lufijai fólia, valamint bubbles lufik, amik jóval hosszabb ideig képesek lebegni, mint a hagyományos latex lufik. A fólia lufijaink 1-2 hétig lebeghetnek (1 hét után már veszíthetnek a feszességükbõl). A bubbles lufik - megfelelõ körülmények között tartva -, akár egy hónapig is lebeghetnek. A megfelelõ körülmény a lufik esetében a szobahõmérsékletet jelenti, extrém hidegben vagy extrém melegben a lebegési idõ kevesebb.

MIÉRT ESIK ÖSSZE A HÉLIUMMAL FÚJT FÓLIA LUFI A HIDEGBEN?
A hélium hideg hatására összehúzódik, ezért a fólia lufi úgy tûnik, mintha leeresztett volna. Szobahõmérsekleten azonban a hélium újra ki fogja feszesíteni a fólia lufit, úgyhogy sipirc vele a lakásba!

NEM LESZ BAJA A HÉLIUMOS LUFINAK A SZÁLLÍTÁS SORÁN?
A termékeket úgy csomagoljuk be, hogy a szállítás során ne sérülhessenek meg. Azért, hogy a meglepetés élménye a lehetõ legnagyobb legyen, különleges dobozokat készítettünk termékeinknek, amiket természetesen a lehetõ legnagyobb gondossággal óvunk a szállítás soran fellépõ veszélyektõl.

KÉRHETŐ EGY TERMÉK NAGYOBB DOBOZZAL IS, HA REJTENÉNK MÉG BELE MÁST IS?
Igen, igyekszünk effajta igényeket is teljesíteni, keress minket a részletek miatt.

EGYEDI MEGRENDELÉSEKET IS FELVESZTEK?
Ha például megtetszett az egyik termékünk, de Hozzád, vagy az ajándékozotthoz más színvilág passzolna, írj nekünk! Törekszünk arra, hogy számunkra ne lehessen megoldhatatlan feladat!
De akkor se habozz írni, ha egy termékünket több darabszámban rendelnéd meg!

MEDDIG TUDOM MÓDOSÍTANI A RENDELÉSEM?
Ez minden esetben attól függ, hogy mikorra kérted a megrendelt terméket. A postázás napján már nem tudunk módosítani a megrendelésen, de az azt megelõzõ napig még írhatsz nekünk, és igyekszünk teljesíteni a kérésed.

SZOKTATOK A LUFIKRA EGYEDI SZÖVEGEKET ÍRNI?
Naná! A kedvenc elfoglaltságunk! 🙂 A lufiboxokban található Bubbles lufikra minden esetben, és nagyon szívesen készítünk egyedi matricákat. Ezekre az 50-60 cm-es lufikra a lufik belsõ töltetével harmonizáló matricákat készítünk speciális vágógépünkkel, úgyhogy 30 karakterig várjuk az egyedi szövegjavaslatokat.

HOGYAN JUTHAT EL HOZZÁM A MEGVÁSÁROLT TERMÉK?
A termékeinket GLS futárszolgálattal küldjük. Személyes átvétel Balatonfüreden lehetséges, elõzetes egyeztetést követõen.

AZ INTERNETES RENDELÉS ESETÉN ÁT TUDOM SZEMÉLYESEN VENNI A TERMÉKET?
Igen, személyes átvételt Balatonfüreden tudunk biztosítani, de bizonyos termékeinknél, illetve rendelési szám felett futárszolgálatunk a lufidobozainkat adott idõpontban, adott helyszínre tudja szállítani.

NEM SZENNYEZEM A KÖRNYEZETET A LUFIKKAL?
Nem! Az általunk forgalmazott lufik legtöbbje 100%-ban környezetbarát, lebomló anyagból készülnek, így nyugodt szívvel ajánljuk azoknak is, akik számára fontos a környezettudatos életmód.