DOBOZAINK

LUFIBOXOK

Igazán különleges és egyedi élmény-ajándék. Kiszemelted egy 50×50-es, vagy egy óriási, 60×60-as dobozzal lepjük meg, amelyben a feliratos lufi mellett akár más ajándékoknak is marad hely. A dobozt egyedileg terveztük úgy, hogy a meglepetés a lehető legnagyobb legyen.

A tetőt leemelve, a doboz oldalai is lenyílnak, az egyedi óriáslufi pedig a magasba emelkedik. Természetesen kérhető hozzá üdvözlőkártya is. A lufi egyedi felirata és az üdvözlőkártya is az általad kiválasztott színhez és stílushoz igazodik. Ez az egyik kedvencünk!

HABRÓZSA BOX

Ha igazán esztétikus élményt szeretnél ajándékozni szerettednek, a habrózsából megálmodott dobozunkat ajánljuk Neked, amit természetesen itt is óriás heliumos lufival (rajta pedig a vallomásoddal) álmodtunk meg, hiszen a lufiból sose elég! Ha egyedi színre vágysz, megvalósítjuk, csak vedd fel velünk a kapcsolatot! A habrózsás cukiságokat 60×60 cm-es dobozba képzeltük el, a lufira pedig 30 karakterig várjuk a kívánt feliratot!

BOOMBOX

Régóta keresed a tökéletes módszert, hogy elmondj valami fontosat? Babát vársz, és szeretnéd minél kreatívabban párod tudtára adni a hírt? Kreatív lánykérést tervezel? Kreatív esküvői meghívót küldenél?

Tökéletes választás lehet ez a kis doboz.

A zsebedben is elfér (na jó, nagy zsebben), és a siker garantált. A dobozban egy üdvözlőkártya, egy különleges felfújható lufi, némi konfetti :), és egy tű várja az ajándékozottat. A rövid üzenetet a lufiban rejtjük el, így csak akkor válik láthatóvá, ha felfújják és kipukkasztják a lufit. Ha nem szeretnél bele konfettit, kérlek írd meg a megjegyzésben.

BABYBOOM BOX

Az egyik ok, amiért elindítottuk a BalloonBoxot! Külföldi ismerőseinknél jártunk egy „gender reveal party”-n, és értetlenül fogadtuk, hogy itthon még nem igazán terjedt el ez a szokás. A leendő szülők meghívják legkedvesebb ismerőseiket, barátaikat, hogy együtt tudják meg, kisfiúk vagy kislányuk lesz-e. Mindehhez egyetlen beavatottra van csak szükség, aki a pár beleegyezésével megtudja az orvostól, hogy fiú, vagy lány lesz-e a baba. Nagy megtiszteltetés, ha nekünk is eláruljátok, az információt pedig a legnagyobb titokban tartjuk.

Két Babyboom boxot álmodtunk meg. Az egyik egy kék vagy rózsaszín lufival és konfettivel töltött óriás héliumos lufi, mely a tőlünk megszokott egyedi köntösben, egy óriási „robbanó“ dobozban érkezik, a pár pedig egy üdvözlőkártyát, és még pár lufit is talál a dobozban, nomeg két tűt, hogy az élményben az apa és anya is osztozhasson. A másik box (Babyboom luficsokor) esetén két 60 cm-es „robbanó“ dobozt küldünk, 8-8 héliumos, színes lufival, és a 16 lufi közül csak az egyikben rejlik a mindent eláruló kék vagy pink konfetti kavalkád. Az, hogy éppen kinél bukkannak fel a konfettik, a véletlenre van bízva. Természetesen itt is jár az üdvözlõkártya, és néhány kis lufi a doboz aljára. A Babyboom luficsokrot adott idõre házhoz is szállítjuk!

MEGLEPETÉS BOX

Gondoltunk egy nagyot, és közös „táncra hívtuk” Tündérségek és Lelkem Kincse kézzel készült, kedves figuráit, hogy még nagyobb örömet szerezhessünk a kézműves termékeket kedvelő vásárlóinknak, no meg picit magunknak is, mert egyszerűen imádjuk a kezünkbe venni ezeket a szívvel-lélekkel készült csodákat.

Ezt a meglepinket akkor válaszd, ha szeretnél egy igazán egyedi, aprólékos munkával készült dobozt ajándékozni. Barangolj velünk a mesék világában, és ejtsd ámulatba az ünnepeltet egy kb. 40-45 cm-es antikolt mackólánnyal/mackófiúval, ajándékozz egy mackópárt kedves barátaid esküvőjére, vagy lepd meg szeretted egy tetőtől-talpig kézzel varrt, kb. 50 cm-es csodaszép babával. Bizony! Mindezt lufiba rejtve adjuk, hogy még nagyobb legyen az öröm! Szeress bele, és ajándékozz maradandó élményt! Rendelés előtt mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot (Facebookon, vagy a Kapcsolat ûrlap alatt), hogy egyeztetni tudjunk, hogy melyik babánk van éppen készleten!